Bunzlau Ceramika Artystyczna

Pools servies van Bunzlau Ceramika Artistyczna

U houdt van een mooi servies? Wij ook!

Daarom kunt u bij ons terecht voor het mooie Poolse bunzlau-servies.

Dit Pools bunzlau-servies kopen wij in bij de fabriek Ceramika Artystyczna.

Het Pools bunzlau-servies van Ceramika Artystyczna is met de hand gestempeld en wordt 2x gebakken op 1200 graden, hierdoor is het Pools bunzlau-servies van Ceramika Artystyczna geschikt voor oven, magnetron en vaatwasser.

Dit Pools bunzlau-servies wordt eerst gegoten in een mal en 1x gebakken, daarna wordt dit Pools bunzlau-servies gestempeld en geglazuurd waarna het nogmaals gebakken wordt.

Doordat de verflaag onder de glazuurlaag zit blijft dit Pools bunzlau-servies van Ceramika Artystyczna altijd mooi en kleurecht en het is ijzersterk.

Van het Pools bunzlau-servies van Ceramika Artystyczna zijn onwaarschijnlijk veel verschillende modellen te koop.

De verschillende modellen van het Pools bunzlau-servies van Ceramika Artystyczna zijn te koop in meer dan 2000 verschillende motieven.

Hierdoor is het inkopen van het Pools-bunzlau servies van Ceramika Artystyczna voor ons altijd  weer een feest en is het onze wens dat het voor u een feest is om het bij ons gekochte Pools bunzlau-servies van Ceramika Artystyczna uit te pakken en te gebruiken.

Zoekt u een specifiek product van Bunzlau Ceramika Artystyczna? Of wilt u voor een verjaardag een cadeaupakket samenstellen? Wij kennen de producten, het assortiment en kunnen u daarom perfect adviseren over wat er mogelijk is! Voel u vrij om eens contact op te nemen voor een vrijblijvend advies op maat!

Echtheid

Origineel Bunzlau Pools aardewerk, 30-40% voordeliger dan de adviesprijs

Verkooplocaties

Wij verkopen onze producten in onze eigen winkel en bij Jouw Marktkraam Ouddorp, Molenblok 6-8, Ouddorp.

Openingstijden

Je bent donderdag van 10:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur welkom in mijn Bunzlau winkel, je kunt er dan heerlijk rondsnuffelen tussen al het moois! Ook zijn we op afspraak open.

Origineel Pools servies

  • Vaatwasser-, magnetron- en ovenbestendig
  • Handgemaakt
  • Sterk en duurzaam
  • Zeer veel motieven om eindeloos te combineren